Vaksinepass

Debatten om Furutun. Mener Sigurd på Begbyåsen.


Pin On D R E A M H O U S E

Alle de norske herrene er videre til finalene.

. Digitale vaksinepass og koronasertifikat reiser spørsmål som er så inngripende og prinsipielle at de ikke kan avgjøres av Regjeringen eller fagmyndighetene alene. Når vi blir sinte og leie nok leter vi etter noen å være sinte på. Norges ledende nettavis med alltid oppdaterte nyheter innenfor innenriks utenriks sport og kultur.

Stortinget må inn i bildet og det haster med å få holdt en åpen høringsrunde. Jeg har i lengre tid fulgt debatten om Furutun-saken der det planlegges bygging av en avlastningsmastodont for utviklingshemmede barn. Januar neste år melder Hufvudstadsbladet.

Herrene er i gang med sin sprintprolog i Sveits. Det er verdt å høre hva skeptikerne til vaksinetvang har å si. Siste nytt fra Dagbladet.

FORSØKTE Å LURE. Oldeforeldrene våre måtte vise vaksinepass for å gifte seg På 1800-tallet måtte alle vaksineres med kukopper. Innfør vaksinepass la vaksinefornekterne holde seg hjemme og så kan vi andre få feire jul igjen.

Regjeringen i Finland har besluttet og midlertidig avvikle bruken av vaksinepass fram til 17. En italiensk mann forsøkte seg på en noe kreativ måte å oppnå gyldig vaksinepass uten å faktisk måtte få vaksinedosen da han dukket opp en armprotese. Ellers kunne du bare glemme å gifte eller konfirmere deg.


Rekordmye Importsmitte I Sommer Men Fa Smittetilfeller Fra Sverige I 2021 Sommer Man Irak

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel